Site Overlay

O nás – servis a opravy obráběcích strojů

Již více než 15 let zajišťujeme generální opravy obráběcích strojů, jak české, tak i zahraniční produkce. Na strojích provádíme také servis a opravy.

GENERÁLNÍ OPRAVY OBRÁBĚCÍCH STROJŮ

– provádíme generální opravy obráběcích strojů – především soustruhů, frézek, brusek a vrtaček.
– provedení generální opravy mechanické, hydraulické i elektrické části stroje
– zkreslíme novou elektrodokumentaci. Zajistíme výchozí elektro revizi.
– broušení, tmelení, lakování zajišťují zkušení lakýrníci.

Zaměřujeme se také na servis a opravy obráběcích strojů a to jak konvenčních, tak strojů s CNC řízením. Realizujeme také malé a střední opravy obráběcích strojů, které provádíme nejen přímo u zákazníka. Máme dlouholeté zkušenosti ze stroji jak české produkce – Tos VarnsdorfTos KuřimMas Kovosvit-Sezimovo ÚstíTos Olomouc, tak zahraniční produkce – Tos GalantaTos Trenčín a jiné.

Naše dílna v Brně o rozloze 150 m² se nachází bezprostřední blízkosti dálnice D1

Opravy obráběcích strojů zajišťujeme po celé České republice a Slovenské republice – pro zákazníky ve Slovenské republice účtujeme kilometrovné, až na Slovenské části území.

Opravy spojkových brzdových obložení na nůžkáchSpecializujeme se na opravy pneumatických válců a pneumatických podavačů.
Opravujeme linky, stroje na výrobu lepenky a kartonů a další jednoúčelové stroje, či dřevoobráběcí stroje.

Diagnostika obráběcích strojů – technické prohlídky:
Máte se strojem nějaký problém a nevíte si rady? Přijedeme k Vám a provedeme diagnostiku stroje. Po dohodě Vám stanovíme cenu opravy, či zajistíme náhradní díl.

Asistenční služby – kupujete, nebo prodáváte obráběcí stroj a nejste si jisti jeho technickým stavem. Přijedeme, stroj důkladně prohlédneme, vyzkoušíme všechny funkce a obdržíte od nás protokol o technickém stavu stroje, který Vám může pomoci v rozhodování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © 2024 AK machine services.